Predavači

 

Milica Ristić


 

 

 

Dr Milica Ristić je diplomirani lekar, psihijatar, KBT/REBT psihoterapeut (Medicinski fakultet u Beogradu). Četvorogodišnje usavršavanje iz oblasti kognitivno-bihejvioralne psihoterapije završila je u Pridruženom REBT trening centru Albert Elis Instituta iz Njujorka.

Autor je, koautor i voditelj brojnih treninga i radionica:

  1. Savladati strah od greške i samoprihvatanje,
  2. Trening asertivne komunikacije,
  3. Trening rešavanja problema,
  4. Trening komunikacije i tehnike pregovaranja u prodaji,
  5. Trening upravljanje vremenom i organizacija procesa rada, itd.

Predavač u okviru programa: javni nastup.


 

Srđan Roksandić


 

 

 

Direktor i vlasnik PR Agencije AS Communications. Osmislio i kreirao veliki broj kampanja.

Nakon studija prava i master programa "Kultura medija" više od pet godina radio u novinarstvu. Član domaćih i međunarodnih udruženja novinara.

Bio savetnik za medije u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i medijski konsultant u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje Srbije.

Drži predavanja na sledeće teme: Odnosi sa medijima, Značaj odnosa sa javnošću, Kreiranje imidža, Novinar i PR su saveznici.

Predavač u okviru programa: Radionica za novinare, Priprema za intervju za posao, Poslovno komuniciranje i prezentovanje.

http://ascommunications.rs


 

Nemanja Velikić


 

 

 

Zaštitno lice TV PINK. Uredniki voditelj Dnevnika. Autor emisije Infoklinika. Voditelj Jutarnjeg programa.

Završio studije novinarstva na Filozofskom fakultetu u Nišu. Već 13 godina radi kao novinar i voditelj na radio i televizijskim stanicama. Pre zaposlenja na TV Pinku radio na TV Jagodina, Radio-televiziji „5“ iz Niša, TV Avala, FOX.

Tokom dosadašnje novinarske karijere prošao je kroz žanrovski različite medije. Izveštavao sa brojnih demonstracija, uživo se uključivao sa različitih lokacija pogođenih akcidentnim situacijama. Autor na stotine vesti, televizijskih paketa, desetine televizijskih reportaža i intervju-profila. Voditelj i moderator programa raznih svečanosti i događaja.

Predavač u okviru programa: Radionica za novinare, Dikcija.

Institut MAIN POINT, edukacija za javni nastup