Predavači

 

Đurađ Caranović


 

 

 

CEO u Fundus holdingu. Više od 10 godina rada u velikim korporacijama. Poslednjih 6 godina sa različitih menadžerskih pozicija odlučivao o budućem zaposlenju brojnih kandidata za posao.

Magistar ekonomskih nauka, trenutno je na doktorskim studijama na Univerzitetu Singidunum.

NLP, Coaching. Završio je i ACCA, FRM, MBA.

Sve što on predaje je već sam prošao: kako napredovati u karijeri, kako uspeti u svom privatnom poslu, kako uspeti sa ljudima.

Predavač u okviru programa: Poslovno komuniciranje i prezentovanje, Priprema za intervju za posao.


 

Nemanja Velikić


 

 

 

Zaštitno lice TV PINK. Uredniki voditelj Dnevnika. Autor emisije Infoklinika. Voditelj Jutarnjeg programa.

Završio studije novinarstva na Filozofskom fakultetu u Nišu. Već 13 godina radi kao novinar i voditelj na radio i televizijskim stanicama. Pre zaposlenja na TV Pinku radio na TV Jagodina, Radio-televiziji „5“ iz Niša, TV Avala, FOX.

Tokom dosadašnje novinarske karijere prošao je kroz žanrovski različite medije. Izveštavao sa brojnih demonstracija, uživo se uključivao sa različitih lokacija pogođenih akcidentnim situacijama. Autor na stotine vesti, televizijskih paketa, desetine televizijskih reportaža i intervju-profila.

Menadžer za odnose sa javnošću u Ministarstvu zdravlja RS. Voditelj i moderator programa raznih svečanosti i događaja. Predavač u okviru programa: Radionica za novinare, Dikcija.


 

Srđan Roksandić


 

 

 

Direktor i vlasnik PR Agencije AS Communications. Osmislio i kreirao veliki broj kampanja.

Nakon studija prava i master programa "Kultura medija" više od pet godina radio u novinarstvu. Član domaćih i međunarodnih udruženja novinara.

Bio savetnik za medije u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i medijski konsultant u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje Srbije.

Drži predavanja na sledeće teme: Odnosi sa medijima, Značaj odnosa sa javnošću, Kreiranje imidža, Novinar i PR su saveznici.

Predavač u okviru programa: Radionica za novinare, Priprema za intervju za posao, Poslovno komuniciranje i prezentovanje.

http://ascommunications.rs

Institut MAIN POINT, edukacija za javni nastup